Hart voor Hollands

tickets

Organisatie

Wij zijn een jonge organisatie, die zich vooral richt op Nederlandstalig georiënteerde muziekevenementen, feesten en partijen. Dit kan natuurlijk ook een ander genre zijn/worden. Wij zijn zeer gedreven, dynamisch en ambitieus. Ondanks ons jonge bestaan, hebben wij in de tussentijd wel een grote kring aan vast netwerk om ons heen gecreëerd. Van licht en geluid totaal de beste cateraars. Alles onder één dak!

Binnenkort uw bedrijfsfeest organiseren? Teamuitje, teambuilding of bedrijfsjubileum? Hier moet u zijn! Wij kunnen alles voor u regelen. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan: artiesten, locaties, catering, activiteiten en entourage. Dit geheel naar wens en budget. Wilt u een chique, intiem bijeenkomen met heerlijke wijnen, whisky’s en/of tapas? Wij regelen dit voor u. Of wilt u een heerlijk Hollands feestje met de leukste zangers, goed bier en een lekker puntzakje friet? Geen probleem!

Kortom, wij zijn het team om uw feest te organiseren en te begeleiden. Met al ons enthousiasme maken we er samen een groot succes van!

Contact


* Deze velden zijn verplicht.