Hart voor Hollands

tickets

Zakelijk

Wilt u een teambuilding of bedrijfsfeest organiseren, maar heeft u geen idee van wie, wat en waar? Weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden u het complete pakket aan, geheel aangepast op uw wensen en/of budget. Wilt u een heerlijk bruin cafe gevoel met volkszangers en een leuke quiz? geen probleem! Of wilt u juist een casual chique bijeenkomst met een daarop gebasseerde catering? Hier moet u zijn! Wij zijn van alle markten thuis en kunnen, nagenoeg, alles regelen wat er binnen uw wensenlijst valt. Bij vroegtijdig aanvragen, zijn wij als organisatie, zeer flexibel.

Hierbij kunt u kiezen uit meerdere activiteiten, amusement, entourage, catering en/of locatie's. Bij aanvragen die (redelijk) kortdag zijn, zijn alle partijen gebonden aan het desbetreffende aanbod. Hierbij kunnen wij alsnog een geslaagd en gezellig feest neerzetten, in samenspraak met opdrachtgever. Wij werken met een brede selectie catering, amusement en locaties. Van een puntzak friet, tot aan chique tapa's. Van een simpel, overheerlijk biertje, tot aan geweldige wijnen en/of whiskeys. Van volkszangers tot aan leuke bandjes. Van Grachtengordel, tot aan Achterhoek.

Alles is mogelijk. Kortom, Gelders Events ontzorgt u compleet en zorgt voor een heerlijk feest, passend binnen uw richtlijnen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? neem gerust contact op. Wij kunnen u, geheel vrijblijvend, een indicatie geven. 

Contact


* Deze velden zijn verplicht.